Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Старовойт. Т. Ф., Дидан А. В.

АННОТАЦИЯ: Варёные колбасные изделия в последние годы очень популярны у покупателей. Эта продукция занимает четвертую позицию в шкале продуктов, пользующихся постоянным спросом у населения, уступая фруктам, овощам, молочным и хлебобулочным изделиям. Пару бутербродов с варёной колбасой и чашка ароматного кофе или чая — один из самых приятных способов перекусить. Варёная колбаса сопровождает нас повсюду: в магазинах, повседневной жизни и даже на праздниках. Сегодняшнюю статью хотелось бы посвятить этой группе колбас и рассказать о ней немного больше.

Cooked sausages: history and peculiarities of production

Authors: Starovoit T.F., Didan A.V.

Abstract. Boiled sausages in recent years are very popular with buyers. These products are fourth in a scale of products that are in constant demand among the population, inferior to fruits, vegetables, dairy and bakery products. A couple of sandwiches with boiled sausage and a cup of aromatic coffee or tea is one of the most pleasant ways to eat. Boiled sausage accompanies us everywhere: in shops, everyday life and even on holidays. Today's article I would like to devote to this group of sausages and tell about it a little more.

Вы здесь: ГлавнаяArticles