Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Юрий Матвеев

АННОТАЦИЯ: Последнее время в индустрии питания наблюдается устойчивое развитие азиатской кухни, которая становится синкретическим комплексом, где уже устоявшиеся суши «соседствуют» с достаточно неожиданными блюдами стран Азиатско-Тихоокеанского региона. Современный человек в условиях быстрого темпа жизни не всегда может дома или на даче приготовить излюбленные блюда азиатской кухни. Поэтому все больше людей предпочитают выбирать в магазине полуфабрикаты для быстрого приготовления в домашних условиях. В этой связи актуальным становится внедрение азиатской кухни на отечественный рынок полуфабрикатов.

Tastes of Asia

Authors: Yuri Matveev

Abstract. Recently, in the food industry, there has been a sustainable development of Asian cuisine, which becomes a syncretic complex, where already established sushi “coexisted” with rather unexpected dishes of the countries of the Asia-Pacific region. A modern person in conditions of a quick pace of life can not always at home or in the country to prepare favorite Asian dishes. Therefore, more and more people prefer to choose semi -finished products in the store for quick preparation at home. n this regard, the introduction of Asian cuisine in the domestic semi -finished market is relevant.

Вы здесь: ГлавнаяArticles